29 Kasım 2008 Cumartesi

Hsbc Origami



Hsbc Avusturalya'da ATM lerde hem gerilla hemde ağızdan ağıza pazarlamayı tetikleyecek güzel bir kampanya yaratmış. Nedir bu güzellik, ATM lerden çıkan makbuzlar her biri HSBC nin yatırım ve bankacılık enstrumanlarını simgeleyen ORİGAMİ kağıtları olarak çıkıyor. Katlıyorsunuz ve size eğlence, HSBC ye "cuk" diye yerine oturan bir kampanya ortaya çıkıyor.





Origami Hsbc için " Dünyanın Yerel Bankası " sloganını destekleyen önemli bir sanat. Çünkü bir kağıttan sayısız şekil ve kombinasyon elde edelebilir. Hsbc ve origami denince de dünyanın heryerinde herşekile adapte olabilir sizin yerel bankanız oluruz, global gücümüzle de dünyanın neresinde olursanız olun sizin için yerel bankayızdır. Hsbc stratejisiyle olsun logosuyla olsun her yönüyle Hsbc Nedir? sorunusuna " Dünyanın yerel bankası" tanımını hakkıyla veriyor.


Dünyanın Yerel Bankası temalı güzel bir reklam daha;




Nedir Bu HSBC aşkı derseniz. Zamanında HSBC hakkında bir sunum hazırlamam dışında :) benim için bir LoveMarkdır. Niye LoveMarkdır? Stratejileri,misyonu,vizyonu sağlam ve uygulandığını görmek bana güçlü bir banka olduğu izlenimini veriyor. Ama son küresel krizde ne olur halleri bilinmez.

Kaynak: bliss

Hiç yorum yok: